Een Bierbar Zijn

Een Bierbar Zijn

Tony zei: “Mijn concept van een pilsbar zou een assortiment brouwsels hebben om naar te kijken, zowel op de tap als op de kan. Ik heb echt niet de neiging om op welke manier dan ook, maar ik zou graag nieuwe pilsbieren toegevoegd willen zien. bij toeval dat ik twee keer per maand binnenkom, moet ik me realiseren dat er iets nieuws is van het laatste bezoek tot nu.” Afwisseling is essentieel! Het hebben van een soortgelijk pils van de tap of in flessen en het altijd niet verkrijgen van nieuwe brouwsels leidt tot oud drinken. Natuurlijk hebben je stamgasten hun beste keuzes, maar de noodzaak om de brouwwereld te onderzoeken en elke stijl, nieuw en oud, te proberen, zal tot een schokkende stop komen. Je hebt een assortiment en een gestage wisseling van buitengewone brouwsels nodig om je vaste klanten tevreden te houden en nieuwe klanten te werven via de ingangen.

Met een heleboel assortiment om door een brouwbar te bladeren, moet je gegevens zo effectief mogelijk bij mensen in het algemeen krijgen. Ik heb een aantal verschillende brouwrecords gezien, sommige zijn niet moeilijk te doorlezen en sommige zullen je versteld doen staan. De absoluut beste brouwlijst die ik heb gezien is die van Euclid Hall, inderdaad de geesteskind van Tony Maciag; dit is een reformistische pilslijst. Tony’s overzicht is afgewerkt met numerieke koppen: Rekenen, Algebra, Meetkunde, Trigonometrie, Calculus en Quantum Wiskunde. De gedachte is om door het overzicht te gaan van licht, eenvoudig drinken (jongleren met getallen en wiskunde op basis van variabelen) en individuen te verplaatsen naar analyse en kwantumwiskunde (hogere drank per volume – abv en meer speciaal brouwsel in ambachtelijke stijl).

New Craft, een brouwbar op de weg van Euclid, heeft hun pilslijst op dezelfde manier als een steakhouse hun wijnkaart zou laten zien. Een donker kalfsleer gebonden boek dat hun brouwsels isoleert door stijlen versus reformistisch. Een deel voor stouts, een voor IPA’s, een ander voor grote flessen, enzovoort. Hoewel het een aangename show is, zal het iemand die geen idee heeft van pils, niet helpen te begrijpen waar ze naar kijken .

Een andere gedachte achter het brouwoverzicht zou je alle gegevens moeten laten zien die je nodig hebt om na te denken over het pils waar je een kijkje neemt. De naam van het pils, de bottelarij, het gebied, de brouwstijl, alcohol, de grootte van het brouwsel en de kosten zouden duidelijk moeten zijn. Je moet begrijpen wat je koopt, wie het maakt, waar het vandaan komt, welke brouwstijl het is, hoe enorm de container is, en hoeveel het je zal opleveren. Klinkt als een hoop data, maar zonder alles toegankelijk te hebben, zul je niet begrijpen wat je gaat proeven; daar gaat het hier om, smaak.

Tony gaat verder met te zeggen: “Een buitengewone brouwbar zou niet alleen een assortiment pils moeten hebben om naar te kijken, maar ze zouden ook een paar kannen moeten hebben die duur en toch geweldig zijn.


Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share