Voordelen van luxe PVC vloeren

Voordelen van luxe PVC  vloeren

Het juiste type vloerbedekking voor uw huis moet de voordelen en het gemak optimaliseren. Als u de voordelen van elk type vloer afweegt, bedenk dan wat luxe PVC  vloeren kunnen bieden:

Betaalbaarheid:

Hoewel de kosten variëren afhankelijk van het specifieke type en merk dat u kiest, zijn luxe PVC  producten betaalbaarder dan hun hardhouten of tegel tegenhangers. Bijvoorbeeld, de gemiddelde kosten voor luxe PVC  materialen en installatie varieert van $ 3 tot $ 11. Dit is veel lager dan de gemiddelde hardhout of tegel installatiekosten, die respectievelijk $ 6 tot $ 22 en $ 7 tot $ 20 zijn. Een andere optie waarvoor je kan kiezen is een eiken pvc vloer, om zo een vloer te kiezen die past bij de uitstraling van je huis. 

Realistische uitstraling:

Luxe PVC  maakt gebruik van twee vormen van realisme om een nauwe gelijkenis met hout of tegels te garanderen. Ten eerste maakt de 3D-beeldvormingstechnologie gebruik van echte materiaalfoto’s om een nauwkeurige weergave van hout of tegels te creëren. Daarnaast emuleren reliëfontwerpen de textuur van houtnerf of tegels.

Duurzaamheid: Luxe

PVC  bevat verschillende lagen om een grondig beschermd en duurzaam vloermateriaal op te bouwen. Deze secties omvatten beschermende, backing en top design lagen die luxe PVC  zijn unieke kwaliteiten geven. Dit omvat vochtbestendigheid, slijtvastheid, vlekbestendigheid en meer.

Veelzijdigheid:

Het is geen toeval dat u met luxe PVC  een scala aan looks kunt bereiken. Er zijn verschillende stijlen en kleuren van luxe PVC  beschikbaar om aan uw visie te voldoen. Bovendien kunt u LVT met of zonder voegen installeren om het gewenste uiterlijk en budget in evenwicht te brengen. Of u nu kinderen, huisdieren of druk belopen ruimtes hebt, luxe PVC  combineert de voordelen van een prachtig uiterlijk en duurzaamheid voor echt veelzijdige vloeren.

Eenvoudig onderhoud:

Een van de grootste voordelen van luxe PVC  is het eenvoudige onderhoud.U wilt natuurlijk geen pvc plakvloer, waar je de hele dag mee bezig bent om het schoon te houden. Volgens de World Floor Covering Association (WFCA) helpt regelmatig stofzuigen PVC  schoon en stofvrij te houden. De WFCA raadt huiseigenaren aan vuil op te ruimen met schoon, warm water en gemorste vloeistoffen zo snel mogelijk op te ruimen. Indien nodig kunt u een ons vloeibaar reinigingsmiddel in een liter water gebruiken om de vloer te spoelen en schoon te maken. Afgezien van dit eenvoudige onderhoud kunt u achterover leunen en weten dat uw luxe PVC  is gemaakt om de zwaarste elementen te weerstaan.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share