Solana-prijs houdt vast aan 88% oplevingsverhaal als SOL zich aansluit bij BTC en ETH op Bloomberg Terminal

Solana-prijs houdt vast aan 88% oplevingsverhaal als SOL zich aansluit bij BTC en ETH op Bloomberg Terminal

De Solana-prijs schommelt momenteel rond een cruciale vraagzone die moet worden vastgehouden om een ​​opleving te laten ontstaan. Het doorbreken van deze barrière zal de waarschijnlijkheid verkleinen en ook de SOL openen voor een mogelijke correctie.

Bloomberg verwelkomt SOL na BTC en ETH

De Solana-prijs kan nu worden gevolgd op de Bloomberg Terminal via de “Bloomberg Galaxy Solana Index”, waarmee het de derde cryptocurrency is na Bitcoin en Ethereum die deze functie heeft. veilig btc kopen is mogelijk online. Tim Grant, het hoofd van Europa bij Galaxy Digital, kondigde aan dat deze ontwikkeling het resultaat was van de samenwerking met Galaxy Digital en Bloomberg LP.

 

Grant verklaarde

Dit is onze vijfde index in de Bloomberg Galaxy-familie van indices die zijn… Bloomberg Galaxy Bitcoin Index (BBG TICKER: BTC), Bloomberg Galaxy Ethereum Index (BBG TICKER: ETH), Bloomberg Galaxy Crypto Index (BBG TICKER: BGCI), Bloomberg Galaxy DeFi Index (BBG Ticker: DEFI), Bloomberg Galaxy Solana Index (BBG Ticker: SOL).

Deze index van institutionele kwaliteit voor Solana zal nu wereldwijd beschikbaar zijn voor 400.000 gebruikers, en de prijsbron zal het mogelijk maken om op Solana gebaseerde producten te lanceren in rechtsgebieden die dit toestaan.

 

Solana-prijs overweegt directionele vooringenomenheid

De Solana-prijs heeft tussen 9 september en 2 november twee structuren met ronde bodem opgezet. De grotere structuur wordt de beker genoemd, terwijl de kleinere die erop volgt bekend staat als het handvat. De pieken van deze structuren kunnen worden verbonden met behulp van een trendlijn om een ​​horizontale weerstandsbarrière te vormen voor $ 216.

Het kop-en-handvatpatroon voorspelt een stijging van 88% tot $ 407, bepaald door de afstand tussen de lage swing van de beker en de horizontale toevoerbarrière op $ 216 op te tellen. wat zijn veelbelovende cryptomunten online? Terwijl de Solana-prijs op 2 november uitbrak en 20% steeg, heeft de recente neergang de winst ongedaan gemaakt.

Momenteel schommelt SOL rond de $ 216 en binnen een vraagzone, die zich uitstrekt van $ 208 tot $ 218. De Solana-prijs moet boven dit gebied blijven om de grootste kans op een opleving te hebben. In sommige gevallen kan de Solana-prijs zijn klim verlengen en het Fibonacci-extensieniveau van 161,8% opnieuw testen op $ 430.

 

Als u dit echter niet doet, wordt het ondersteuningsniveau van $ 204 opnieuw getest. Als SOL een lager dieptepunt produceert onder het psychologische niveau van $ 200, zal het de kop-en-handvat bullish-these ongeldig maken. In dit geval zou SOL naar het ondersteuningsniveau van $ 178 kunnen gaan, waar de kopers de opleving nog een keer zouden kunnen proberen.

 

 

 

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow by Email
Pinterest
LinkedIn
Share